Explora

Explora is opgericht in 1954 en heeft als doel om werkplaats(en) in optimale conditie te brengen en te houden. Hierin ondersteunen wij onze klanten/relaties met een ruim assortiment werkplaatsapparatuur van hoge kwaliteit zodat wij altijd een passende “oplossing/mogelijkheid” kunnen bieden.

Bovenop de hoge kwaliteit van het zeer complete assortiment zorgen juist de productkennis en rijke ervaringen in de praktijk ervoor dat wij voor onze klanten/relaties een optimaal rendement kunnen bereiken en waarbij ook ergonomie hoog in het vaandel staat.

Ons complete leveringsprogramma bestaat o.a. uit bekende A-merken zoals:

– CORGHI banden(de-)montagemachines

– CEMB balanceermachines

– HUNTER uitlijncomputers en balanceerapparatuur

– TEXA diagnose-, emissie-, airco apparatuur

– SLIFT stempelhefbruggen

– WERTHER tweekoloms-, vierkoloms- schaarhefbruggen

– AVL diagnose- en testapparatuur

– AHCON wielservice equipment

– HERKULES hefbruggen

– DRESTER wielenwasmachines

– ROMESS remontluchters

– BLITZ equipment

– MAHA rollenremmenbanken, stempelhefbruggen en koplampafstelapparatuur

Specialisme en productkennis is de basis van het succes van Explora. Wij hebben dan ook gekozen voor een gesegmenteerde marktbenadering met specialisten voor bus- en truckequipment en personenwagenequipment. Hierdoor blijft de focus op producten gewaarborgd, kunt u altijd rekenen op het beste advies. Wij bedienen u rechtstreeks, dus zonder tussenkomst van wederverkopers.

Persoonlijk Advies & Projectondersteuning

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Naast het maken van vrijblijvende AutoCAD tekening(en) van uw werkplaats, informeren, adviseren en begeleiden
zij u tijdens uw gehele nieuw-/verbouwtraject.

Telefoonnummer: 0318 – 648 220
E-mailadres: info@explora.nl

Parts & Updates voor uw apparatuur

Haal het beste uit uw apparatuur met de nieuwste software en updates. Ook voor onderdelen van bekende merken kunt u bij ons terecht. Schrijf u in voor een jaarabonnement en blijf altijd up-to-date.

Telefoonnummer: 0318 – 648 243
E-mailadres: onderdelen@e-s-t.nl

Onze Technische Dienst staat voor u klaar

Met onze apparatuur wilt u dagelijks kunnen werken. E-S-T verzorgt de technische dienst en garandeert een landelijk dekkend service apparaat. Met snelle reactietijden en een goed getraind team met juiste knowhow, ontzorgen zij onze relaties met service en onderhoud op alle apparatuur.

Telefoonnummer: 0318 – 648 243
E-mailadres: info@e-s-t.nl

Meer bedrijven