Algemene informatie Industrie
Naast automotive heeft REMA TIP TOP Holding Benelux een industrie sector. De firma’s bevinden zich op diverse locaties in de Benelux. De genoemde bedrijven leveren transportbanden en de bijbehorende service, maar ook producten die bescherming bieden tegen slijtage en corrosie. Om optimale dienstverlening te bieden bestaat er een landelijk netwerk van servicepunten. Elke locatie heeft haar eigen expertise.

REMA TIP TOP DBP
REMA TIP TOP DBP is de groepsleverancier van transportbanden en accessoires aan REMA TIP TOP filialen en REMA TIP TOP distributeurs in Europa. Vanuit het centrale magazijn in Arnhem en vanaf de eigen fabrieken in Polen, Frankrijk, China en Zuid Afrika worden dagelijks vestigingen en grote eindgebruikers beleverd. Projecten voor mijnbouw, tunnelbouw, zand- en grind industrie, haven en overslag en chemie worden door een team van specialisten in nauwe samenwerking met REMA TIP TOP bedrijven in alle Europese landen begeleid.

REMA TIP TOP TSN
REMA TIP TOP TSN is de grootste totaalleverancier van rubber en kunststof transportbanden en componenten in Nederland. Zij beschikt over eigen productievestigingen, een landelijk netwerk waardoor 24/7 service geboden kan worden en zij zijn importeur van producten van een groot aantal gerenommeerde fabrikanten. Door de 24/7 service wordt de levensduur van installaties verbeterd en ‘downtime’ gereduceerd. Vakkundigheid, beschikbaarheid en productoptimalisatie verhogen de productiecapaciteit. REMA TIP TOP TSN is in staat de uitvoering, verbindingen en reparaties snel uit te voeren.

BMC Bulk Maintenance Construction
BMC staat in voor de realisatie van projecten in alle industrie sectoren en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van trechters, bunkers, stortpunten, bordessen, trappen tot complexe transportsystemen, sorteerinstallaties en innovatieve mobiele constructies etc. BMC doet alles in-house; eigen ontwerp en engineering, interne productie en volledige montage en onderhoud van het project.

LBS Emmen
LBS Emmen is leverancier van een breed assortiment kunststof- en rubber transportbanden en componenten. Zij leveren producten aan de voedingsindustrie, land- en tuinbouw, bouw en industrie sector, recycling industrie en nog meer segmenten. LBS Emmen is de thuisbasis voor standaard en speciale transportbanden onder de merknamen: LBS, Probelt®, HoneyBee, Hotcleat®, Ecocleat® en MultiCutter.

MBS conveyor belts 24/7
MBS is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in levering, plaatsing en het herstellen van alle types kunststof- en rubber transportbanden en onderdelen. Zij bieden een 24/7 service en optimalisatie van de transportbandsystemen in België, Nederland, Luxemburg en Noord-Frankrijk.

Rokafast
Rokafast is al meer dan 10 jaar groothandel/importeur, gespecialiseerd in het leveren van bevestigingsmaterialen aan het midden- en grootbedrijf. Rokafast levert aan de professionele eindgebruiker in verschillende branches.

Tempo Trommels & Rollen
Tempo Trommels & Rollen is dé specialist op het gebied van rollen, trommels, trogstellen en transportband componenten. Tempo heeft zich sinds de oprichting in 1988 ontwikkeld tot een hoogwaardige producent van rollen, trommels en aanverwante onderdelen voor transportsystemen en machines.

T-Rex Rubber International
T-Rex Rubber International is Europa’s grootste voorraadhoudende leverancier van transportbanden en transportbanden accessoires. Zij heeft de grootste en meeste complete voorraad in Europa met een zeer brede variëteit aan specificaties. T-Rex Rubber International verkoopt haar producten via een geselecteerd Europees netwerk van vulkanisatiebedrijven en distributeurs. Haar internationale sales team, welke meer dan 11 talen machtig is, werkt nauw samen met deze bedrijven om de eindgebruiker de beste transportband voor hun specifieke toepassing te bieden.

Kwaliteit

Service

Flexibel

CONTACTGEGEVENS

Hieronder de contactgegevens van de diverse industrie bedrijven van REMA TIP TOP Holding Benelux.