MBS conveyor belts 24/7

MBS Group – conveyor belts 24/7 – specialist in rubber- en kunststof transportbanden
Al ruim 25 jaar is de MBS Group gespecialiseerd in levering, plaatsing en het herstellen van alle types kunststof- en rubber transportbanden en onderdelen. Zij bieden een 24/7 service en optimalisatie van de transportbandsystemen in België, Nederland, Luxemburg en Noord-Frankrijk.

Overname
Sinds 1 juli 2021 maakt de MBS Group deel uit van de wereldwijd actieve Rema Tip Top AG groep. Rema Tip Top België, met als moederbedrijf Rema Tip Top AG, wordt hiermee één van de grootste totaalleveranciers van rubber- en kunststof transportbanden, transportbanden-componenten, slijtvast en corrosiebestendig wandbekledingsmateriaal en industriële kunststoffen in de Benelux.

MBS Group – conveyor belts 24/7 – staat voor:

  • Levering, plaatsing en herstelling van kunststof- en rubber transportbanden
  • Transportbandonderdelen
  • Optimalisatie van transportsystemen
  • Preventief periodiek onderhoud en kwalitatieve spoed interventies – VCA** gecertificeerd
  • Volledig uitgeruste productie werkplaats voor transportbanden

MBS Group is exclusief distributeur in België van premium transportbanden van de Europese fabrikant SIG. Zij distribueren in België de Duitse afdichtingssystemen AirScrape® en de bandstuursystemen Tru-Trac®. Ze zijn de Premium Partner van Flexco, Duitse producent van Belt Conveyor Products.

MBS Group verzorgt tevens periodiek onderhoud en vervanging van alle onderdelen van transportbanden, inclusief rollen en trogstellen, trommels, tandriemen en drijfriemen, afschrapers, impactbars en impactbedden.

MBS Group biedt een 24/7 service en optimalisatie van al uw transportbandsystemen
Zij bieden optimalisatie van transportsystemen aan op het gebied van keuze van ideale bandtype, bandsturing en bandreiniging. Zij voorzien transportbandsystemen van bandstuursystemen en afschrapers voor een optimale werking. Ze bekleden trommels, trechters, stortpunten, constructies, etc. met rubberen, keramische of andere slijtvaste bekleding.

Een team van meer dan 50 ervaren technici met jarenlang opgebouwde knowhow heeft expertise in alle sectoren; beton- en cementindustrie, staalindustrie, houtindustrie, voedingsindustrie, bulkgoederen en overslag, havenomgeving, recycling en grond- en wegwerkzaamheden.

Dankzij de strategisch gekozen locaties van de vestigingen zijn ze altijd snel ter plaatse teneinde de productie stilstanden tot een minimum te beperken. In de volledig uitgeruste productie ateliers in Roeselare, Gent, Beringen en Le Rœulx is ook steevast een ruime voorraad aan transportbanden en componenten beschikbaar.

CONTACTGEGEVENS
MBS conveyor belts 24/7
Krommebeekpark 6
B-8800 Roeselare, België
T +32 (0)51 249 454
E info@mbsgroup.be
W https://mbsgroup.be/

Meer bedrijven