Hoogwaardige producten en uitstekende service

REMA TIP TOP Holding Benelux is de moedermaatschappij van een groep bedrijven in de Benelux, die actief zijn binnen de automotive- en industrie sector. Met rond de 600 medewerkers staan haar bedrijven voor goede service, ruime beschikbaarheid van producten en de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Wereldwijd actief

REMA TIP TOP Holding Benelux  is een dochtermaatschappij van REMA TIP TOP AG (Poing, Duitsland). REMA TIP TOP AG is een wereldwijd actieve aanbieder van producten en bijbehorende service op het gebied van transportbanden, behandelingstechniek en bandenreparatie. REMA TIP TOP AG beschikt over een mondiaal servicenetwerk en biedt een breed scala aan polymeerproducten, rubberen dichtingen en coatings voor de industrie en de automotive sector aan.

REMA TIP TOP AG heeft wereldwijd meer dan 8.000 werknemers in dienst en beschikt over meer dan 190 dochter- en participatiemaatschappijen. In het boekjaar 2023 realiseerde de onderneming een omzet van meer dan 1,3 miljard euro.

REMA TIP TOP AG staat voor kwaliteit, service en innovatieve oplossingen op alle gebieden waarbinnen de onderneming actief is: ONE BRAND – ONE SOURCE – ONE SYSTEM.

Kwaliteit

Service

Flexibel

Historie

REMA TIP TOP Holding Benelux zelf is een relatief jong bedrijf. REMA TIP TOP Holding Benelux is in 2009 in haar huidige vorm opgericht. Het is een holding met daaronder dochtermaatschappijen, die actief zijn in de automotive- en/of industrie sector. REMA TIP TOP Holding Benelux is gevestigd in Arnhem aan de Meander 901 op het bedrijven terrein IJsseloord. Alle dochterondernemingen bevinden zich elders in Nederland en België.

Het grootste gedeelte van de bedrijven die op dit moment onderdeel zijn van de REMA TIP TOP Holding Benelux, hebben zich al ver voor 2009 bewezen. Het oudste bedrijf is Simson, opgericht in 1881. We zijn trots op onze ondernemingen. Als u meer wilt weten over hen, klik dan op de onderstaande logo’s.

ONZE BEDRIJVEN

De diverse bedrijven van REMA TIP TOP Holding Benelux zijn gevestigd door heel Nederland en werken
grotendeels zelfstandig, conform een eigen strategie.

Hieronder een overzicht van alle ondernemingen van REMA TIP TOP Holding Benelux. Wilt u meer weten?
Klik dan op de onderstaande logo’s om meer over het desbetreffende bedrijf te lezen.