Algemene informatie Automotive

In de automotive sector heeft REMA TIP TOP Holding Benelux een sterke positie verworven. De organisaties binnen de holding zijn actief op de volgende terreinen; wielservicematerialen & TPMS, werkplaatsapparatuur & toebehoren, technische vloeistof & afzuiginstallaties, bevestigingsmaterialen & onderhoudsproducten.

REMA TIP TOP Nederland
REMA TIP TOP Nederland is leverancier van wielservicematerialen & TPMS. REMA TIP TOP Nederland is in ons land marktleider.

Brekupa Technics
Brekupa Technics is een professionele organisatie actief in de inrichting van werkplaatsen, gespecialiseerd in technische installaties voor brandstof, olie, vet, vloeistoffen, perslucht en systemen voor het afzuigen van uitlaatgassen, stof en damp.

Explora
Explora is al meer dan 60 jaar topleverancier van werkplaatsapparatuur in de automotive sector en positioneert zich als technisch specialist met een hoge graad van kennis, advies en ondersteuning. Explora zet zich maximaal in om garagehouders in Nederland in staat te stellen voertuigreparaties van de hoogste kwaliteit uit te voeren en hiermee bij te dragen aan een veilige en duurzame mobiliteit.

MahaExplora Truck & Bus
MahaExplora Truck & Bus heeft een compleet assortiment aan producten en diensten voor de werkplaats van trucks en bussen. Zij zijn met hun specialisme een goede aanvulling voor REMA TIP TOP Holding Benelux op de Capital Equipment markt. Naast hun brede assortiment producten, kunt u bij Maha terecht voor onderhoud en reparaties.

Rokafast
Rokafast is al meer dan 10 jaar groothandel/importeur, gespecialiseerd in het leveren van bevestigingsmaterialen aan het midden- en grootbedrijf. Rokafast levert aan de professionele eindgebruiker in verschillende branches. Daarnaast is Rokafast importeur voor Nederland van het Duitse olie- en additievenmerk Liqui Moly.

Simson
Met Simson voegt REMA TIP TOP Holding Benelux een stuk historie toe aan de automotive divisie. Simson is bekend van het rode bandenplakdoosje. Zij zijn in 1881 opgericht en hebben inmiddels een compleet assortiment fietsonderdelen en accessoires.

Kwaliteit

Service

Flexibel

CONTACTGEGEVENS

Hieronder de contactgegevens van de diverse automotive bedrijven van REMA TIP TOP Holding Benelux B.V.