Maatschappelijke betrokkenheid

REMA TIP TOP Holding Benelux en haar bedrijven besteden ieder jaar een gedeelte van haar bedrijfswinst aan sponsoring en donaties. Dit kan zijn op sociaal, cultureel en sportief gebied. Bij voorkeur conform een 3-jaren planning.

Lopende sponsorprojecten REMA TIP TOP Holding Benelux en haar bedrijven

Sonsbeek20-24heeft als titel meegekregen Force Times Distance – On Labour and its Sonic Ecologies. Aan de hand van de thema’s arbeid en het sonische (geluid, muziek, oral history) wil men feit en fictie over Arnhem en de regio in verband brengen met verhalen wereldwijd. Met een keur aan nationale en internationale kunstenaars, denkers én zeker ook publiek wordt betekenis gegeven aan lokale en mondiale verschuivingen op het terrein van politiek, economie en technologie.
Bezoek website

Ome Joop’s Tour
Al sinds 1950 organiseert Ome Joop’s Tour jeugdwielerronden. Met de Tour wil de organisatie kinderen bereiken die weinig of geen vakantie kunnen vieren.
Bezoek website

Marga Knaven
Marga Knaven is beeldend kunstenaar. Haar werken bestaan uit keramiek, kunststof, aluminium, rubber en andere materialen. Marga gebruikt het rubberen afvalmateriaal van ons bedrijf om objecten te maken.
Bezoek website

Airborn Battle Wheels Oosterbeek
Een evenement van 5 dagen ter nagedachtenis aan de Slag om Arnhem en het behoud van de luchtlandingsvoertuigen die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden ingezet.
Bezoek website

Daarnaast ondersteunt REMA TIP TOP Holding Benelux meerdere kleinschalige goede doelen.