BMC Bulk Maintenance Construction

BMC Bulk Maintenance Construction

BMC staat in voor de realisatie van projecten in alle industriële sectoren en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van trechters, bunkers, stortpunten, bordessen, trappen tot complexe transportsystemen, sorteerinstallaties en innovatieve mobiele constructies etc. BMC doet alles in-house; eigen ontwerp en engineering, interne productie en volledige montage en onderhoud van het project.

Overname
BMC maakt sinds 1 juli 2021 deel uit van de wereldwijd actieve Rema Tip Top AG groep. Rema Tip Top België, met als moederbedrijf Rema Tip Top AG, wordt hiermee één van de grootste totaalleveranciers van rubber- en kunststof transportbanden, transportbanden-componenten, slijtvast en corrosiebestendig wand- en vloerbekledingsmaterialen en industriële kunststoffen in de Benelux.

BMC heeft referentieklanten in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie. Samen met een professioneel team van projectleiders, metaalbewerkers, constructeurs en onderhoudsmonteurs, denken wij mee met onze partners om de productflow van continuïteit te voorzien of het productieproces te optimaliseren.

In de werkplaats van BMC kunt u terecht voor alle las- en constructiewerken, revisies en herstellingen van trommels, assen, vijzels en kunt u beschadigde onderdelen laten herstellen.

CONTACTGEGEVENS
BMC Bulk Maintenance Construction
Krommebeekpark 6
B-8800 Roeselare, België
T +32 (0)51 690 966
E info@bmcroeselare.be
W https://bmcroeselare.be/

Meer bedrijven