GOmotive Automotive Training & Support BV

GOmotive Automotive Training & Support BV

GOmotive is gespecialiseerd in het geven van trainingen en opleidingen op het gebied van moderne bedrijfswagentechniek. Wij ontwikkelen voor alle truckmerken specialistische trainingen. Van EBS, CAN-BUS, SCR systemen tot diagnose stellen aan complexe systemen. Kijk voor alle trainingen in ons overzicht. Hier kunt u zich ook aanmelden.

GOmotive is in het bezit van een CREBO-erkenning waardoor wij ook officiële MBO diploma’s op alle niveaus mogen afgeven. Onze Bedrijfsautotechniek opleidingen staan landelijk hoog aangeschreven en onze studenten komen uit het hele land. Naast hun diploma behalen onze studenten ook meerdere andere diploma’s zoals APK-1 Keurmeester, Tachograafspecialist, WABCO, NEN9140, F-gas.

Verder is GOmotive geregistreerd in het CRKBO register en aangesloten bij de NRTO. Sinds 2017 hebben wij het NRTO Keurmerk behaald . Door het behalen van het NRTO-keurmerk voldoet GOmotive BV aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling.

Bij GOmotive kunnen bedrijven terecht voor een bedrijfscan. Met deze scan wordt gemeten hoe het kennis peil van uw personeel is. Dit kan door web-based of “in dealer” praktijkmetingen. Hieruit volgt een persoonlijk ontwikkelingsplan. (POP) Door een nulmeting en tussentijdse metingen zijn de vorderingen goed te volgen. Tevens kan de paper- en work-flow in de werkplaats gescand worden.

CONTACTGEGEVENS

GOmotive Automotive Training & Support BV
Impact 57
6921 RZ Duiven
T +31(0)26 38 27 285
E info@gomotive.nl
W www.gomotive.nl

Meer bedrijven