T-Rex Rubber International B.V.

T-Rex Rubber International is Europa’s grootste voorraadhoudende leverancier van transportbanden en transportbanden accessoires. Zij heeft de grootste en meeste complete inventaris in Europa met een zeer brede variëteit van specificaties. T-Rex Rubber International verkoopt haar producten via een geselecteerd Europees netwerk van vulkanisatiebedrijven en distributeurs. Haar internationale sales team, welke meer dan 11 talen machtig is, werkt nauw samen met deze bedrijven om de eindgebruiker de beste transportband voor hun specifieke toepassing te bieden.

T-Rex Rubber International verkoopt niet rechtstreeks aan eindgebruikers, maar vertrouwd op de service verlenende, lokale vulkaniseerders.
Prijsaanvragen worden meteen beantwoord en orders voor op maat gesneden transportbanden en / of accessoires worden binnen 24 uur naar diverse locaties in heel Europa verstuurd.

Hiermee wordt een ongeëvenaarde service aan de transportbanden industrie geboden, waarbij de Unique Selling Points steeds maar weer naar voren komen:
– Extreem hoge mate van productbeschikbaarheid
– Compleet productprogramma voor een One-Stop-Shopping ervaring
– Vertrouwensrelatie waarbij er alleen wordt geleverd aan vulkaniseerders / distributeurs
– Bereikbaarheid en toegankelijkheid

T-Rex Rubber International presenteert zichzelf als partner voor een vulkanisatiebedrijf en is dankzij die strategie en het ongebreidelde enthousiasme van haar personeel in nog geen 16 jaar gegroeid van een tweemanszaak met 35 klanten naar een internationale handelsonderneming met 40+ medewerkers die aan meer dan 500 bedrijven van Noord-Afrika tot Scandinavië en tot ver achter het Kaukasus-gebergte goederen levert.

CONTACTGEGEVENS

T-Rex Rubber International B.V.
Westervoortsedijk 73 MB
6827 AV Arnhem
T +31(0)26-7508300
E info@trexrubber.com
W www.trexrubber.com

Meer bedrijven