TOI opleidingen

TOI opleidingen heeft een eigen bedrijfsschool voor uw technici. Als u er namelijk voor kiest om uw technici naar een opleidingsinstituut te sturen, dan krijgen zij een opleiding over verscheidene merken. Met een eigen bedrijfsschool kunt u uw technici heel specifiek opleiden. Dit biedt veel meer rendement voor uw organisatie, dan wanneer een technicus een algemene opleiding volgt. Uw technicus krijgt het DNA van uw bedrijf mee, omdat zij voor langere periode intern worden opgeleid.

Omscholen

Bij TOI Opleidingen vindt omscholing voornamelijk plaats via volwasseneducatie. Deelnemers komen uit een andere beroepsgroep of zijn specialist geweest op een ander technisch vlak binnen dezelfde branche. Voor beide doelgroepen geldt, dat ze zich willen laten omscholen als technici op een ander vlak binnen deze branche. Bij TOI Opleidingen bieden wij omscholing in de gehele technische branche.

Bijscholen

Bij TOI Opleidingen geven wij bijscholing aan deelnemers die al werkzaam zijn op een bepaald niveau binnen de technische branche. Met de komst van bijvoorbeeld elektrische voertuigen en waterstofauto’s zijn er een hoop nieuwe technieken bijgekomen. Het is voor u als technici van belang dat u hiervan op de hoogte bent door middel van bijscholing.

CONTACTGEGEVENS

TOI opleidingen
Maxwellstraat 4
6716BX Ede
T 0318648348
E info@toiopleidingen.nl
W www.toiopleidingen.nl

Meer bedrijven